Selenotoca papuensis Fraser-Brunner, 1938
No Picture Available

Family:  Scatophagidae (Scats)
Max. size:  9 cm SL (male/unsexed)
Environment:  benthopelagic; brackish; marine
Distribution:  Western Pacific: Sulawesi and Papua New Guinea.
Diagnosis:   
Biology: 
IUCN Red List Status: Not Evaluated (N.E.) Ref. (123251)
Threat to humans:  harmless
Country info:   
 

Entered by: Casal, Christine Marie V. - 09.08.96
Modified by: Kesner-Reyes, Kathleen - 20.08.09

Source and more info: www.fishbase.org. For personal, classroom, and other internal use only. Not for publication.


Page created by Jen, 05.08.02, php script by kbanasihan 06/09/2010 ,  last modified by sortiz, 10/02/17